top of page
Image by James Sutton

Ghostreader

Een vertrouwelijke externe meelezer/adviseur

Heb je een nieuwe rol als bestuurder, (programma-, of project-) manager of professional in de publieke sector, dan komt er in het begin veel op je af. Voor praktische ondersteuning bij jouw eerste opdrachten op bestuurlijk en organisatorisch terrein kun je ook bij mij terecht. 

Als startende bestuurder of professional wil je met overtuiging je visie en plannen uiteen zetten. Een goed doordachte en overtuigende presentatie is daarbij essentieel. Met mijn interdisciplinaire achtergrond, mijn jarenlange ervaring in het schakelen tussen strategie en beleidsimplementatie en in het schrijven en redigeren van plannen van aanpak, discussiestukken en verantwoordingen - ben ik ook op dit terrein jouw sparringpartner. 

Ik denk en lees (uiteraard vertrouwelijk) mee, redigeer en reflecteer op de inhoud. Ik help met het aanbrengen van een goede structuur, vraag kritisch door op de inhoud en beoordeel of je in jouw tekst of presentatie helder weergeeft wat je beoogt. 

 

(MBA) scripties

Volg je naast je functie een MBA- of masteropleiding in bijvoorbeeld HRM, bestuurskunde, politicologie, internationale betrekkingen, managementvraagstukken? En heb je behoefte aan een kritische meelezer of opbouwend adviseur naast je formele begeleider(s) vanuit de opleiding?

 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Dat mag op het moment dat je nog bezig bent met de opzet van je onderzoek, of als je halverwege of aan het einde van het proces vastloopt en twijfelt over de voortgang. 

bottom of page