top of page
Full length young businesswoman holding hands folded casting a light bulb shape shadow on

Sparringpartner

Individuele executive coaching en sparringpartner 

Als professional kom je soms voor lastige keuzes te staan. Hoe uniek jouw situatie ook lijkt, op allerlei momenten en in allerlei organisaties hebben mensen met hetzelfde bijltje gehakt. 

Als sparringpartner in werk en carrière kijk ik samen met jou naar hoe jij als manager, professional of bestuurder invulling geeft aan jouw werk en carrière. 

 

25 jaar ervaring in complexe omgevingen

Ik heb een interdisciplinaire academische achtergrond en combineer ruim 25 jaar werken aan (complexe) vraagstukken op organisatieniveau, met het individueel begeleiden en adviseren van medewerkers en bestuurders/managers, studenten en promovendi. Tijdens mijn loopbaan heb ik kennis en ervaring opgedaan in het wetenschappelijk onderwijs, gemeentelijke organisaties, non-profitorganisaties, bestuur, management, beleid, HRM en organisatievraagstukken, werving- en selectie en recruitment.

Werken vanuit waarden

Juist vanuit mijn eigen ervaring  - zowel ondersteunend en adviserend als vanuit bestuur en management - snap ik jouw rol in complexe bestuurlijk-politieke organisaties in de publieke sector. Ik ken het speelveld waarop je acteert en de vraagstukken waar je persoonlijk tegen aan loopt. Op basis van deze ervaring werk ik vanuit waarden als gelijkwaardigheid, reflectie, vertrouwelijkheid en ontwikkeling samen met jou aan jouw werk en carrière.

bottom of page