top of page
Fietsen naar werk

Van werk naar werk

Als professional zit jij zelf aan het stuur om je verder te ontwikkelen en je te oriënteren op passende vervolgstappen in je carrière. Jij bent aan zet. Ook hierbij kan het prettig zijn om te sparren met iemand die ervaring heeft in loopbaanontwikkeling, carrièreadvies, werving- en selectieprocedures en je praktisch kan ondersteunen bij jouw volgende stap. 

 

Concrete werkmethode: de loopbaantrechter

Wil jij je als professional, manager of bestuurder verder ontwikkelen en twijfel je over een andere rol of functie? Ik ondersteun je hierbij; niet door langdurig zelfonderzoek, maar in een kort traject met concrete stappen. Hierbij maak ik gebruik van de ‘loopbaantrechter’, een werkmethode om samen te achterhalen wat de best passende volgende loopbaanstap is, resulterend in een concreet plan van aanpak. 

 

Sparringpartner in werk en carrière 

Ben je al verder in je oriëntatie en heb je behoefte aan het verstevigen van vertrouwen, persoonlijk leiderschap, reflecteren met iemand die het speelveld kent en daardoor strategisch kan adviseren over ontwikkelmogelijkheden om ander werk te veroveren? 

Werkplezier, effectiviteit en ergens het verschil kunnen maken zijn voor mij belangrijke drijfveren. Soms heb je een paar extra ogen nodig om te zien hoe je nu en ook later met plezier wilt werken en van toegevoegde waarde wilt zijn. Die extra paar ogen ben ik als externe sparringpartner in werk en carrière.

 

Jobmarketing; praktische sollicatievoorbereiding

Ook al heb je jarenlange werkervaring, dan nog is het een kunst dit in een CV en in je presentatie goed voor het voetlicht te brengen.  Zeker als je loopbaan, gedwongen of gekozen, tijdelijk onderbroken is geweest door ziekte, persoonlijke omstandigheden of vertrek bij een eerdere werkgever. Met een traject voor jobmarketing ondersteun ik bij het verkrijgen van nieuw werk: we maken helder wat je wilt en oefenen een goede presentatie zodat je bij potentiële werkgevers aan tafel komt. Hierbij past het opstellen van een toekomstgericht CV, het voeren van netwerkgesprekken en praktische sollicitatievoorbereiding.

Starten in een nieuwe rol

Vanuit mijn ervaring in werving en selectie heb ik een goed oog voor win-win situaties. Zowel voor jou als voor de organisatie gaat het om een goede match. Daar hoort ook bij dat jij als kandidaat een goede start kan maken in je nieuwe rol door een prettige onboarding in de nieuwe organisatie. We bespreken samen wat daar voor nodig is. 

bottom of page